Wat kunt u van mij verwachten….

 

Wat ik belangrijk vind om te vermelden is dat we samen tot een mooi resultaat kunnen komen. Mijn rol in die samenwerking is om uw wensen en eisen te vertalen naar een concreet ontwerp en vervolgens de uitvoering van dit ontwerp te helpen realiseren.

Die samenwerking krijgt vorm door een aantal stappen te doorlopen. De meeste van de volgende stappen komen in vrijwel elk project terug.

Kennismaking

Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend. Ik vind het belangrijk om te kijken of we qua ideeen en verwachtingen op de zelfde lijn zitten, zowel voor wat betreft de aanpak als de  ideene die u heeft. Daarna bekijken we de ruimte waar het om gaat. Ik zal waarschijnlijk al gelijk wat zaken opmeten.

De concept-fase:
In deze fase bespreken en presenteren we de gewenste  sfeerimpressie en een kleuradvies dat wij opstellen op basis van het intake gesprek. Wij maken voor de presentatie gebruik van moodboards, schetsen, beelden, kleurstalen en andere materialen. Hierdoor kunt u zich tijdens dit proces een goed beeld vormen van het uiteindelijke resultaat.

Het Ontwerp:
Alles wat we in de concept-fase hebben besproken krijgt een meer definitieve vorm in het ontwerp. Dat ontwerp kan bestaan uit een inrichtingsadvies, meubelontwerp, kleur- en verlichtingsplan, stoffering- en materiaalstalen en zonodig een 3D visualisatie !!

Realisatie van het ontwerp
U kunt er voor kiezen de realisatie van het ontwerp zelf ter hand te nemen, uit te besteden, dan wel dat ik de organisatie op mij neem. Belangrijk hier is dat we de taakverdeling duidelijk vaststellen. Wij kunnen u adviseren omtrent de aanschaf van meubilair en aanverwante zaken en zijn contactpersoon voor alles omtrent de inrichting van het pand.

Budget(bewaking)

Het is vanaf het begin essentieel dat we goede afspraken maken over de bestedingen. Ik werk op basis van nacalculatie met -indien gewenst-  een vooraf afgesproken maximum. Ik rapporteer regelmatig omtrent de stand van de bestedingen. Ik werk onafhankelijk en verkoop dan ook geen meubilair en aanverwante zaken. Ik kan wel bemiddelen om voor u een goede prijs af te spreken bij mij bekende winkels, stoffeerders, stukadoors, interieurbouwers, etc. Maar de uiteindelijke keuze blijft uw verantwoordelijkheid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *